Wednesday, July 1, 2020

En Uygun Türk Hava Yolları Uçak Bileti


THY uçak biletleri fiyatları şehirden şehre farklılık gösterir. Yurt içi yurt dışı seyahatler içinde farklılık gösterir. Ancak her ne kadar fiyatlar farklılık gösterse bile uygun fiyatlarda uçak bileti almak mümkün.  Bunun için gidilecek tarihi önceden almak veya yakın bir zamanda almak farklılık gösterir. Online olarak THY web sitesi üzerinden THY uçak bileti almak mümkündür. Ayrıca Google Play üzerinden THY uygulaması indirilebilir. Buradan istenilen biletlerin takibini yapmak mevcuttur.

Türk Hava Yolları Uygun Uçak Biletleri İçin Seyahat Tarihine Dikkat Etmek

Çok seyahat edenler ucuz bilet almanın yollarını artık tecrübe edinmiştir. Uygun uçak bileti almak için seyahat tarihinde oldukça esneklik gerekir. Özel günlerde yolculuk yapılınca uygun fiyata uçak bulmak zor oluyor. Genel olarak yolculuk son güne bırakıldığın da fiyatlar normalden daha pahalı olabiliyor. THY uçak biletini uygun fiyat almak için erken tarihlerde almak gerekir.

Türk Hava Yolları Uygun Uçak Biletleri İçin Fiyat Karşılaştırmak

THY uçak bileti alırken hafta içi hafta sonu tarihlerime dikkat etmek gerekir. Genel olarak hafta içi hafta sonu bilet fiyatları değişir. Ayrıca gece ve gündüz fiyatlarında farklılık gösterir. Genel olarak hafta ortası hafta sonuna göre daha uygundur çünkü çoğu yolcu hafta sonu seyahat etmeyi tercih ediyor. Gece yapılan yolculuklar gündüz yapılan yolculuklara göre daha uygun fiyata gelir.

Aylık Fiyat Grafiğine Bakmak

THY uçak bileti almadan önce yapılan seyahatlerin genel fiyat grafiğine bakılarak en yüksek ve en düşük fiyat tarihlerini analiz etmek mümkündür. Gidilecek destinasyonun aylık olarak incelemesine bakmak mümkündür.

Uygun Uçak Biletleri İçin Thy Arama Motorunu  Kullanmak

THY arama motorunu kullanarak tüm seyahatlerin fiyat analizleri yapılır. Gece gündüz, hafta içi ve hafta sonu, gün ortası fiyat tarihleri tek tek online olarak verilmektedir. THY uçak bileti almadan önce gidilecek yön, tarih, yer destinasyonu belirtilerek en uygun fiyatlara erişim sağlanılır. Toplu olarak alınan uçak biletleri bazen tekli alımlara göre daha pahalı olabiliyor. Bu nedenle  bilet bireyler için tekli alımda daha avantaj sağlar. En uygun uçak bileti

Türk Hava Yolları Uygun Uçak Biletleri İçin Bileti Geç Almak

Bileti erken almak avantaj kazandırdığı gibi bazen geç almakta avantaj sağlar. Uçak firmaları yolcu sayısı dolduğunda kampanya uygulayabilirler. Gidilecek yer için önceden bilet almak veya sonradan almak avantaj sağlar. Özellikle tatil sonralarında alınan biletler daha uygun fiyata gelir. Google kullanılırken arama geçmişini temizlemek daha iyi sonuçlar getirir.

Fiyat Alarmı Kullanmak

Yurt içi veya yurt dışı seyahatleri için fiyat alarmları mevcuttur. Fiyat alarmlarını etkin hale getirerek fiyatlar takip edilmesi mümkündür. THY uçak biletinde kampanya olursa fiyat alarmı yolcuları kampanyalardan haberdar eder. Fiyat alarmı  yerine eposta adresi veya sms izni verilerek avantajlardan yararlanmak mümkündür. 


Türk Hava Yolları Uygun Uçak Biletleri İçin Tek Ve Çift Yönlü Uçak Bileti Almak

THY yollarında tek veya çift yönlü uçak biletleri mevcuttur. Genel olarak tel yönlü uçak bileti almak yerine çift yönlü yani gidiş ve dönüş uçak bileti almak daha uygundur. Çünkü gidiş ve dönüş daha ucuzdur. Özellikle yurt dışında yaşayanlar için dönüşte yolcu bulmak zordur.

Türk Hava Yolları Uygun Uçak Biletleri İçin Aktarmalı Ve Aktarmasız Yolculuklar

Direkt uçuşlar yani aktarmasız uçuşlara göre aktarmalı uçuşlar daha uygun fiyatlıdır. THY ucuz uçak bileti alırken yolcuların aktarmalı olarak daha uygun fiyat bulması mümkündür. Ancak bazı ülkelere  aktarmalı uçuş yaparken,  aktarma yapılacak ülke vize ister. Bunun için ülkelerin vize isteyip istemediğine bakmak gerekmektedir. Ayrıca vize izni vermeyen yerlerde olabilir. Aktarmalı yolculuklar her ne kadar uygun olsa da bazen böyle sorunlar çıkmaktadır.

Mil Biriktiren Banka Kartları Kullanmak

THY uçak bileti online veya havalimanında alırken kredi kartı veya nakit ödeme mevcuttur. Promosyon kazanabilmek için mil biriktiren banka kartı kullanmak daha avantajlıdır. Bazı bankaların kampanyaları yarı mille uçmak için kullanılırsa bilet fiyatları daha uyguna gelir. Bunu öğrenmek için bankaların uygulamalarını incelemek  veya müşteri hizmetleri aracılığıyla öğrenmek mümkündür.

No comments:

Post a Comment

Gold Coast Gutter Cleaning Service Benefits of Hiring a Service

Utilising a Gold Coast gutter cleaning service can save homeowners tens and thousands of dollars in possible home damage caused by clogged g...